Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Απόλλων Αρναίας Τμήμα Στίβου - Formula 1 ………….. χωρίς αυτοκίνητο



Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας χωρίς αυτοκίνητο, η ομάδα στίβου του Απόλλων Αρναίας, διοργάνωσε αγώνες ταχύτητας χωρίς αυτοκίνητο, για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αρναίας. Δεκάδες παιδιά από τα Δημοτικά Σχολεία Αρναίας, Παλαιοχωρίου, Στανού, Νεοχωρίου και Βαρβάρας, συμμετείχαν στη γιορτή, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη Χαλκιδική.

Το Δ.Σ. της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας  συγχαίρει τους Γυμναστές διοργανωτές του αγώνα, Νεκτάριο Ζαμπούνη και Αλεξία Ζωγράφου, καθώς και τους εθελοντές νέες και νέους που βοήθησαν στην όλη διαδικασία.

Επιμέλεια ρεπορτάζ:  Στέλιος Ρήγας







Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Αγιασμοί στα σχολικά συγκροτήματα της Αρναίας



Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη το πρωί οι Αγιασμοί στα σχολικά συγκροτήματα της Αρναίας, ενόψη της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου.

Πρώτα ξεκίνησε το Γυμνάσιο, όπου τον Αγιασμό έψαλε ο Μητροπολίτης μας κ. Θεόκλητος. Τον Δήμο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Λαζαρίδης.  Την ίδια ώρα τελέστηκε ο Αγιασμός του Δημοτικού και των δύο Νηπιαγωγείων παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργου Διαμαντούδη. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο κοινό Αγιασμός των δύο Λυκείων του Επαγγελματικού και του Γενικού, όπου εκτός του Μητροπολίτη μας, του Αντιδημάρχου Λαζαρίδη, του Προέδρου Διαμαντούδη και του Τοπικού Συμβούλου Δημήτρη Λαζάρου,  παρευρέθηκε  και ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Γιάννης Μίχος, που απεύθυνε χαιρετισμό στους Μαθητές.

Το Δ.Σ. της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας, εύχεται καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές, τους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς.

Επιμέλεια ρεπορτάζ  Στέλιος Ρήγας


Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Στέλιος Βαλιάνος στη θέση του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας



Μεγάλη τιμή για την Αρναία, αλλά και για την Εταιρεία μας η εκλογή του Στέλιου Βαλιάνου ως Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διαδικασία εκλογής νέου Συμβουλίου.

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, Αντώνης Γυφτόπουλος, εξελέγη Πρόεδρος. Το προεδρείο συμπληρώνει  από τη θέση του Γραμματέα ο Θανάσης Χειμώνας από την παράταξη που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Να σημειωθεί ότι από τη διαδικασία απείχαν οι παρατάξεις του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η παράταξη της Χ.Α. πρότεινε δικούς της υποψηφίους για τις θέσεις του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα.

Το Δ.Σ. της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας, συγχαίρει το μέλος και επί σειρά ετών Πρόεδρό μας και του εύχεται καλή δύναμη στην ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Αρναιώτη  Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας στα Μ.Μ.Ε.

Επιμέλεια ανάρτησης Στέλιος Ρήγας

Ο Αγιασμός του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα


Τελέστηκε στο Δημοτικό Στάδιο, από τον Μητροπολίτη μας κ. Θεόκλητο, ο Αγιασμός για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, που βρίσκει τον ιστορικό Απόλλωνα στα σαλόνια της Football League 2.

Εκτός από του παίκτες της ομάδας, παραβρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και αρκετοί φίλαθλοι.

Τον Δήμο Αριστοτέλη εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Λαζαρίδης  με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργο Διαμαντούδη. 
Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Χαλκιδικής, Στέλιος Βαλιάνος και Κατερίνα Ζωγράφου. Μετά την τελετή ο Μητροπολίτης  και οι καλεσμένοι επισκέφτηκαν τα γραφεία της ομάδας, για το καθιερωμένο κέρασμα.

Το Δ.Σ. της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας, εύχεται καλή πορεία στον Ιστορικό Απόλλωνα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.


Επιμέλεια ρεπορτάζ   Στέλιος Ρήγας