Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση από τους τελειόφοιτους του Γυμνασίου Αρναίας

 Η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση από τους τελειόφοιτους του Γυμνασίου Αρναίας
Πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρναίας την Πέμπτη 25 Μαΐου με την συμπαράσταση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση από τους τελειόφοιτους του Γυμνασίου Αρναίας με την παρουσίαση  της κωμωδίας του Αριστοφάνη ¨Ο Πλούτος¨,  που επιμελήθηκε η φιλόλογος Ακυλίνα Βουρνίτη.
Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιμανδρίτης π. Παίσιος και ο π.  Γεώργιος Τρικκαλίωτης εκπροσωπώντας τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτης μας κ. Θεόκλητο με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γιώργο Διαμαντούδη. Την παρακολούθησαν σε ένα κατάμεστο θέατρο Σχολικοί Σύμβουλοι, γονείς, καθηγητές, η πέμπτη και έκτη τάξη του Δημοτικού Σκολείου Αρναίας με τον Διευθυντή τους Γιώργο Πασχαλίδη, καθώς και φίλοι των τελειόφοιτων μαθητών. Ακολούθησε κέρασμα των παρευρισκομένων, προσφορά των γονέων και BAZAAR με κατασκευές και γλυκά από τους ίδιους τους μαθητές.

Επίσης στο χώρο του φουαγιέ παρουσιάστηκαν έργα των μαθητών των εικαστικών, μαθήματος που περιελάμβανε το σχολικό πρόγραμμα του Γυμνασίου για πρώτη φορά φέτος και δίδαξε ο Παντελής Κουρτίδης.
Επιμέλεια ανάρτησης-φωτογραφίες Στέλιος Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου