Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Ομιλία του Καρδιολόγου Κώστα Βολουδάκη με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Αρναίας

 Ομιλία του Καρδιολόγου Κώστα Βολουδάκη με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Αρναίας
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 28 Μαΐου στην αίθουσα ¨Μητροπολίτης Σωκράτης¨ του Δημαρχείου Αρναίας, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Αρναίας, η ομιλία του καρδιολόγου Κώστα Βολουδάκη με θέμα: Διαγνωστική προσέγγιση των καρδιακών παθήσεων.
Ο Ιατρός αναφέρθηκε στις διαγνωστικές εξετάσεις προσέγγισης των καρδιακών παθήσεων,   όπως Καρδιακές αρρυθμίες, Στεφανιαία Νόσο, Αρτηριακή Υπέρταση κ.λ.π. και συγκεκριμένα  στο  υπερηχογράφημα καρδιάς (triplex), στην δοκιμασία κόπωσης για έλεγχο στεφανιαίας νόσου,  στο σπινθηρογράφημα μυοκαρδίου, στην στεφανιογραφία με αξονικό τομογράφο, στο Holter ρυθμού, στην αξονική τομογραφία καρδιάς, ως μεθόδους εκτίμησης καρδιολογικών προβλημάτων. Επίσης παρουσιάστηκαν εικόνες και βίντεο, με την αντιμετώπιση των παραπάνω παθήσεων.
Ο Κώστας Βολουδάκης, είναι ένας λαμπρός επιστήμονας που κοσμεί με την επαγγελματική του παρουσία  την περιοχή μας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Μαϊδώνης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργος Διαμαντούδης, ο τέως Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Γιάννης Λαμπρινός, ο τέως πρόεδρος της Δ.Κ. Αρναίας Θανάσης Τσιάλας, καθώς και αρκετά μέλη του νεοσύστατου Συλλόγου Γυναικών, που άρχισε δυναμικά τις δραστηριότητές του τον τελευταίο καιρό.

Επιμέλεια ανάρτησης - φωτογραφίες  Στέλιος Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου