Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Η συντήρηση του χλοοτάπητα του γηπέδου της Αρναίας, μέσα από βίντεο και εικόνες


Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια, ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου Αρναίας  ¨Απόλλων¨ καταπονείται υπερβολικά, με την χρήση του από τις δύο ομάδες μας.  Ιδιαίτερα από τον ιστορικό Απόλλωνα, με τη διετή του παρουσία στα σαλόνια της Δ΄ Εθνικής, αλλά και την πετυχημένη του πορεία στο τοπικό πρωτάθλημα με την κατάκτηση δύο Κυπέλλων Χαλκιδικής τα τρία τελευταία χρόνια. Η δεύτερη ομάδα μας ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται αξιοπρεπώς στη Γ΄Κατηγορία Χαλκιδικής.

Πόσοι από μας που βρισκόμασταν σε πολλά ματς στην κερκίδα, δεν ακούσαμε από φιλάθλους ομάδων που φιλοξενούνταν στο Δημοτικό Στάδιο, ευμενή σχόλια και θαυμασμό για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου μας;

Για να είναι όμως ο χλοοτάπητας σε αυτή την κατάσταση, κάποιοι μοχθούν νυχθημερόν (στην κυριολεξία). Σήμερα λοιπόν σας παρουσιάζουμε μέσα από το πλούσιο ρεπορτάζ μας, τις εργασίες συντήρησης που πραγματοποιούν στον αγωνιστικό χώρο, τα μέλη του Απόλλωνα της Αρναίας, ο Παναγιώτης Βαράνος με τον Παναγιώτη Πνευματικό (Κυρ-Πά). Συγκεκριμένα το κούρεμα, τον αερισμό, το λίπασμα και το πότισμα του ¨πράσινου χαλιού¨.


(Επιμέλεια, Βίντεο, Φωτογραφίες: Στέλιος Ρήγας)



 

Δείτε στη συνέχεια φωτογραφίες από τις εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα εδώ

































































1 σχόλιο:

  1. Πολύ ευχάριστα τα νέα για τον Απόλλωνα,την Αρναία και κάθε αθλούμενο που χρησιμοποιεί το Εθνικό στάδιο της Αρναίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή