Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Γ΄ Εθνική, Απόλλων Αρναίας – Καστοριά 2-0



Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία ο Απόλλωνας συνέχισε νικηφόρα την πορεία του για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Εκμεταλλευόμενος την ώθηση της έδρας του, δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της ιστορικής Καστοριάς επικρατώντας με σκορ 2-0 για την 5η αγωνιστική του πρώτου ομίλου στη Γ’ Εθνική. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 47’ ο Πιπινίκας με διαγώνιο σουτ, ενώ 12 λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Δημήτρη  Μπουλγκουρίδη να νικήσει τον Κοκκινίδη για το τελικό 2-0. Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον παλαίμαχο παίκτη του Άρη Θεσσαλονίκης Γιάννη Τζιφόπουλο, φαίνεται ότι ενήργησε θετικά για την ομάδα της Χαλκιδικής, αφού και την προηγούμενη αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία μέσα στο ¨Ανθή Καραγιάννη¨ από την τοπική Καβάλα με σκορ 1-1.
Επόμενος αγώνας για τον Απόλλωνα την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στο Αγιονέρι Κιλκίς με τον τοπικό Εθνικό.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: Καραβελίδης, Μαυρίδογλου, Μενικάλι, Σαλέπης, Μπιμπισίδης, Τσιντογιάννης, Δ. Μπουλγκουρίδης, Πιπινίκας (80΄ Γ. Μπουλγκουρίδης), Δημογκίκας (46΄ Ξαγοράρης), Κουκουλέκης, Γεωργίου (70΄ Ζαχαράκης).

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοκκινίδης, Χριστοφορίδης, Καρανάσιος, Μπαϊρακτάρης, Φράγκος, Μηλιάτης, Ντάμζι, Καραθάνας, Σπανός (25΄ Τσόπρας, 80΄ λ.τ. Δημητριάδης), Γιαννουλίδης, Γεωργιάδης (46΄ Τάσσιος).
Επιμέλεια ρεπορτάζ – βίντεο Στέλιος Ρήγας
Φωτογραφίες Μανόλης Ρήγας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου