Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Απόλλων Αρναίας – Άκανθος Ιερισσού 3-0

Με την πρώτη του εντός έδρας νίκη  έκλεισε το 2015 ο Απόλλωνας, έως τώρα είχε αρκετές εκτός έδρας. Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση και σαφώς  καλύτερος από την αντίπαλό  του  Άκανθο Ιερισσού, έφυγε νικητής από το Δημοτικό Στάδιο Αρναίας με σκορ 3-0.
Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του αγώνα, ευκαιρίες, δοκάρια και δεν αισθάνθηκε σε κανένα σημείο την απειλή από τον αντίπαλο. Η ήττα αυτή ήταν και η αφορμή να παραιτηθεί ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας της Ιερισσού.
Σκόρερ για τον Απόλλωνα ο Γιώργος Μπουλγκουρίδης στο 37΄  πέτυχε το 1-0 και ο Σπαχής τα δύο επόμενα τέρματα στο  48΄ και στο 79΄.
Μετά την διακοπή περίπου 20 ημερών λόγω των εορτών, επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της Αρναίας  το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιανουαρίου η Νικήτη εκτός έδρας. Ματς με το  οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος  γύρος του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.
Οι συνθέσεις των oμάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ:  ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ, ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΙΔΗΣ Λ., (82΄ΤΣΙΟΥΚΑΣ Β.) ΜΤΣΕΝΤΛΙΑΝΙ, ΧΟΤΖΑ, ΤΣΑΜΗΣ,ΠΑΝΑΝΟΣ, ΝΤΙΜΙΤΡΩΦ, ΜΙΧΑΪΛΟΦ, (80΄ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ), ΙΒΑΝΟΦ, (65΄ΠΑΤΣΑΤΖΗΣ), ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΙΔΗΣ Γ., ΣΠΑΧΗΣ.

ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ: ΠΛΙΟΥΚΑΣ, ΜΠΙΚΑΣ, ΚΑΡΛΑΣ, ΜΠΛΕΣ, ΚΟΜΝΗΝΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΣ (46΄ΚΕΚΙΟΣ), ΨΥΧΟΓΙΟΣ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΝΑΟΥΜ (46΄ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ).
Επιμέλεια ανάρτησης Στέλιος Ρήγας

Δείτε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου