Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Η Πολιτιστική Εταιρεία Αρναίας παρουσίασε τον ¨Δον Καμίλο¨ στο Πολιτιστικό Κέντρο

Η Πολιτιστική Εταιρεία Αρναίας φιλοξένησε τον Θεατρικό  Όμιλο των Δικηγόρων Θεσσαλονίκης που μας παρουσίασαν από την μεριά τους το έργο ¨Δον Καμίλο¨ στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρναίας το βράδυ της Παρασκευής 27 Μαΐου.
Ο εν ενεργεία δήμαρχος Φλουράτος, του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, διεκδίκησε γι’ άλλη μια τετραετία τη δημαρχία με αντίπαλό του τον αριστερών πεποιθήσεων υποψήφιο δήμαρχο, Πεπόνε. Κινδυνεύοντας οι Χριστιανοδημοκράτες να χάσουν τις εκλογές, μηχανεύτηκαν και έθεσαν σε εφαρμογή διάφορα πολιτικά κόλπα. Συμπαρέσυραν με το μέρος τους και τον Δον Καμίλο, εκπρόσωπο της εκκλησίας, ώστε να συμβάλλει στη νίκη τους. Τα γεγονότα και οι κωμικές καταστάσεις, εναλλάσσονταν τόσο ραγδαία και απρόβλεπτα, που για πρώτη φορά, δήμαρχος εκλέχθηκε ο Πεπόνε. Αποτέλεσμα όλων αυτών των εχθροτήτων και αντιπαλοτήτων, ήταν να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσα στο γιο του Πεπόνε και στην ανιψιά του Δον Καμίλο. Και ότι δεν κατάφερε να κάνει η πολιτική και κομματική αντιπαλότητα, το πέτυχε ο έρωτας των δύο παιδιών.
Την Θεατρική παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Χαράλαμπος Λαζαρίδης, ο τέως Δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής Στέλιος Βαλιάνος, Τοπικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής.
Επιμέλεια ανάρτησης – φωτογραφίες: Στέλιος Ρήγας








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου