Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Το κουδούνι ξαναχτύπησε στην Αρναία μετά από 43 χρόνια !!!!!

 Μετά από 43 χρόνια ξανασυναντήθηκαν οι απόφοιτοι του Δημοτικού Σχολείου Αρναίας  του έτους 1974.
Η συγκίνηση πολύ μεγάλη, και η χαρά απερίγραπτη στα πρόσωπα των παλιών συμμαθητών. Τα χαμόγελα στα χείλη δεν έφευγαν, όπως δεν έσβηναν και τα φλας από τα κινητά και από τις φωτογραφικές μηχανές. Το παρόν έδωσαν τα περισσότερα  άτομα που προσκλήθηκαν. Ο συμμαθητής μας και εκπαιδευτικός Γιάννης Τρικκαλίωτης, μετά την Προσευχή, καλωσόρισε όσες και όσους ήρθαν, φώναξε τα ονόματα τους λέγοντας ο καθένας παρούσα ή παρών αντίστοιχα. Οι αναμνήσεις και τα πειράγματα κυριαρχούσαν, καθώς παρατηρούσαμε το βίντεο με τις 100 περίπου παλιές  φωτογραφίες των Σχολικών μας χρόνων, που ετοίμασε ο συμμαθητής μας Στέλιος Ρήγας.  
Στο τέλος μετά την επιβαλλόμενη φωτογράφιση στα σκαλοπάτια του Σχολείου μας, όλοι μαζί ξεκινήσαμε περίπατο στα γραφικά σοκάκια της Αρναίας, κάνοντας στάσεις σε σημεία αναφοράς της Αρναίας, όπως πλατείες, αρχοντικά κτίρια, μουσεία, για αναμνηστικές φωτογραφίες.
Η συνέχεια δόθηκε στον καταπληκτικό χώρο του Πράσινου Χωριού με φαγητό και διασκέδαση μέχρι τις πρωινές ώρες.  

Ο αποχαιρετισμός ήταν πολύ δύσκολος, η χαρά διαδεχόταν την λύπη. Φιλιά, αγκαλιές !!!
Το επόμενο ραντεβού δόθηκε σε επτά χρόνια, όταν θα συμπληρώνουμε 50 χρόνια από την αποφοίτηση.  Αλλά ίσως να συναντηθούμε νωρίτερα, γιατί η αξέχαστη και συγκινητική βραδιά μας έκανε πολύ ανυπόμονους. 

Επιμέλεια κειμένου από την ομάδα εργασίας
Φωτογραφίες από τον Στέλιο Ρήγα και μερικούς περαστικούς !!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου