Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο ¨Χορωδιακό Φεστιβάλ Αρναίας¨


 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το  5ο ¨Χορωδιακό Φεστιβάλ Αρναίας¨

Σε ένα κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Νοεμβρίου  το  5ο ¨Χορωδιακό Φεστιβάλ Αρναίας.
Έλαβαν μέρος η Χορωδία του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης  υπό τη διεύθυνση του Θεόδωρου Παπαδόπουλου, η Χορωδία του Εκπολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Διδυμότειχου ''Τα Δίδυμα Τείχη'' υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Δημητριάδου, η χορωδία του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Κηφισιάς - Βότση Καλαμαριάς υπό τη διεύθυνση  του βαρύτονου Χρόνη Νότα και τέλος η οικοδέσποινα μικτή χορωδία Αρναίας  υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Βασίλη Κοκκαλιάρη. 
Τιμητικές πλακέτες στις χορωδίες απένειμαν,  ο Αρχιμανδρίτης Παΐσιος Σουλτανικάς εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη μας κ. Θεόκλητο, η Περιφερειακή Σύμβουλος Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργος Διαμαντούδης.
Στην αρχή της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της χορωδίας Αρναίας Χρήστος Σερδάρης, παρουσίασε ένα σύντομο ιστορικό της χορωδίας με τις κατά καιρούς εμφανίσεις της σε Ελλάδα και Εξωτερικό και στο τέλος του φεστιβάλ ο μαέστρος Βασίλης Κοκκαλιάρης ευχαρίστησε τις φιλοξενούμενες χορωδίες για την παρουσία τους και όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της καταπληκτικής βραδιάς στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρναίας.
Επιμέλεια ανάρτησης, φωτογραφίες, βίντεο: Στέλιος Ρήγας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου