Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

1ο Ποδηλατικό Διήμερο Αρναίας 2018

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2018 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδηλατικής Ομοσπονδίας, το 1ο Ποδηλατικό Διήμερο Αρναίας, από τα σωματεία ΠΑΟΚ, ΒΑΟ και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αρναίας.
Το Σάββατο είχαμε το Σιρκουί μέσα στον οικισμό με εκκίνηση και τερματισμό το χοροστάσι έξω από το Δημαρχείο και την Κυριακή την ανάβαση του Χολομώντα με ατομική χρονομέτρηση των αθλητών, με εκκίνηση την κεντρική πλατεία.
Ο Σύλλογος Επαγγελματιών συμμετείχε στο διήμερο με δεκάδες εθελοντές που βοήθησαν στη σωστή οργάνωση των αγώνων. Σημαντική και η βοήθεια του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργου Διαμαντούδη.
Η ποδηλατική ομάδα του ΠΑΟΚ, επισκέφθηκε τα γραφεία του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Αρναίας, όπου ξεναγήθηκαν από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Νίκο Ζυγούρη και από τον Στέλιο Βαλιάνο, Περιφερειακό Σύμβουλο Χαλκιδικής, από τα ιδρυτικά μέλη του ασπρόμαυρου CLUB.
Μετά το τέλος των απονομών, όλοι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου, για την πραγματοποίηση του 2ου Ποδηλατικού Διημέρου στην όμορφη και παραδοσιακή Αρναία.
Επιμέλεια ανάρτησης Στέλιος Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου