Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου στην Αρναία

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου στην Αρναία.
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ 23 Δεκεμβρίου 2018 στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ¨Μητροπολίτης Σωκράτης¨ του Δημαρχείου Αρναίας η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου.


Την βραδιά άνοιξε η Χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών ¨Ρωμανός ο Βατοπαιδινός¨ της Μητροπόλεως, που έψαλε Χριστουγεννιάτικους Ύμνους υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου Βασιλείου Κοκκαλιάρη. Τους ύμνους προλόγιζε ο Ιωάννης Κέκερης πρόεδρος του Συνδέσμου Ιεροψαλτών.

Στη συνέχεια είχαμε την ομιλία του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Μαϊδώνη Πρωτοσύγκελου με θέμα ¨ …και ο Κόσμος αυτόν ούκ έγνω¨.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος που αναφέρθηκε στη Γέννηση του Χριστού ως το μεγαλύτερο δώρο στην ανθρώπινη φύση.

Ακολούθησε κέρασμα των παρευρισκομένων με νηστήσιμα Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης Γεώργιος Λαζαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Αργύριος Τσακνής, ο τέως Υπουργός και Δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου και Στέλιος Βαλιάνος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γεώργιος Διαμαντούδης, ο τέως Δήμαρχος Αρναίας Αστέριος Καραστέργιος, οι πρόεδροι της Πολιτιστικής Εταιρείας Αρναίας και του Συλλόγου Γυναικών Αγαπητός Κιάτος και Ευγενία Γιαννούση αντίστοιχα, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου