Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Η κοπή της Βασιλόπιτας του Μ.Ο. Απόλλων Αρναίας

Η κοπή της Βασιλόπιτας του Μ.Ο. Απόλλων Αρναίας
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου η  κοπή της Βασιλόπιτας του Μ.Ο. Απόλλων Αρναίας. Την πίτα, που ήταν προσφορά της εταιρείας ¨Σπιτική Νοστιμιά¨ των αδελφών Λαλιώτη, ευλόγησε ο πατέρας Γεώργιος Τρικκαλιώτης.
Παρόντες ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών, αλλά και της πρώτης ομάδας που αγωνίζεται στην Α΄ Κατηγορία του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής. Μαζί τους και το προπονητικό τιμ του Απόλλωνα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, ο τέως Υπουργός και τέως Δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας, εκπρόσωποι του Μπάσκετ του Απόλλωνα, της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας και του Συλλόγου Γυναικών. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα στην βραδιά. Το δικό του μήνυμα έστειλε και ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη και υποψήφιος Δήμαρχος Αργύρης Τσακνής που δεν μπόρεσε να παραστεί.
Τυχερός της βραδιάς που βρήκε το ¨φλουρί¨ ήταν ο ποδοσφαιριστής Εράλντο Πετάλι. Το δώρο του από το Διοικητικό Συμβούλιο ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια.
Ακολούθησε κέρασμα των καλεσμένων, και των αθλητών που επιμελήθηκε από τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου