Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Χορός Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Αρναίας

Χορός Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Αρναίας.Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου με μεγάλη επιτυχία, ο χορός του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Αρναίας.Η βραδιά ξεκίνησε από νωρίς με την μεταφορά και τοποθέτηση στα γραφεία του Συνδέσμου στην κεντρική Πλατεία, των Τροπαίων του Νταμπλούχου και Αήττητου Πρωταθλητή ΠΑΟΚ.Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να τα δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν  μαζί τους.Στη συνέχεια το σκηνικό μεταφέρθηκε στον κατάλληλο διαμορφωμένο για την εκδήλωση χώρο στο Passalimani cafe, για την διασκέδαση των παρευρισκομένων. Ο Σύνδεσμος τίμησε για την προσφορά τους τους δυναμικούς Συνδέσμους Φίλων ΠΑΟΚ Μηχανιώνας και Γιαννιτσών. Τις τιμητικής πλακέτες απένειμε στους αντιπροσώπους ο Πρόεδρος Νίκος Ζυγούρης.
Επίσης τιμήθηκε και ο μεγάλος ¨Στρατηγός¨ Μάκης Μαυρομιχάλης, (Μανάβης) για την μεγάλη και ανεκτίμητη προσφορά του στο ασπρόμαυρο οπαδικό κίνημα. Λόγω του γνωστού προβλήματος Υγείας του, τον Μάκη επισκέφθηκε αντιπροσωπία του Συνδέσου στην οικία του.

Την βραδιά τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, απο τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Αρναίας.

Επιμέλεια ανάρτησης Στέλιος Ρήγας

Δείτε φωτογραφίες απο την εκδήλωση ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου