Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Κοπή Βασιλόπιτας Συλλόγου Γυναικών Αρναίας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή το κόψιμο της Βασιλόπιτας του συλλόγου Γυναικών Αρναίας, το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 στο κοσμικό κέντρο ¨ΕΛΒΕΤΙΑ¨.

Οι κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου διαμόρφωσαν κατάλληλα τον χώρο του κέντρου φροντίζοντας και την τελευταία λεπτομέρεια για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.Οι 2 Βασιλόπιτες προσφορά των Αδελφών Λαλιώτη, αφού τις ευλόγησε ο Πατήρ Γεώργιος Τρικκαλιώτης μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους. Τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ο Βασίλης Αρβανίτης, γιός της Προέδρου Κατερίνας.
 Μετά τον σύντομο χαιρετισμό από την πρόεδρο Κατερίνα Ασκητή και τον Δήμαρχο Αριστοτέλη Στέλιο Βαλιάνο, ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς, με τη συνοδεία ¨ζωντανής μουσικής¨.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός του Δημάρχου,  ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Θαλασσινός, η Νομαρχιακή Σύμβουλος Κατερίνα Ζωγράφου, ο πρόεδρος της Αρναίας Αγαπητός Κιάτος, η πρόεδρος της ΑΞΤΑΔΑ Μαριλένα Ζαμάνη, ο πρόεδρος της "ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ" Βασίλης Βασιλειάδης, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι του ΚΑΠΗ, της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας, του Απόλλωνα, των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείων, καθώς και των Γυναικείων συλλόγων Πολυγύρου, Ιερισσού, Μεγάλης Παναγίας, Στανού, Παλαιοχωρίου, Νεοχωρίου, Στρατονίκης και Στρατωνίου.

Επιμέλεια ανάρτησης Στέλιος Ρήγας 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου