Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

"Στην Κ19 του ΠΑΟΚ ο τερματοφύλακας του Απόλλων Αρναίας, Βαγγέλης Κιάτος"

Στην αήττητη εδώ και 3 περίπου χρόνια και συνεχόμενα Πρωταθλήτρια Ελλάδας ποδοσφαιρική ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ εντάχθηκε από σήμερα ο ταλαντούχος τερματοφύλακας του Απόλλων Αρναίας Βαγγέλης Κιάτος
Στην "αγκαλιά" του προπονητή Στέλιου Μαλεζά και του team manager Κώστα Ιωσηφίδη.


Όπως είπε σε παλιότερη δήλωσή του ο Μαλεζάς «Έχουμε μια βαριά κληρονομιά να σηκώσουμε. Εδώ και πολλά χρόνια, είτε από τις χαμηλότερες ηλικιακές κατηγορίες είτε από την Κ19, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, έχει αναδείξει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να βοηθήσουμε τους νεότερους, για να τους κάνουμε ισάξιους με αυτούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ή και ακόμα καλύτερους».


Ο Βαγγέλης Κιάτος έχει τον χαρακτήρα και τα προσόντα για να ξεχωρίζει. Ο χαρακτήρας, το πάθος και η θέληση του, είναι τα προσόντα που θα βάλει για να δουλέψει και να πετύχει και μετά όλα τα υπόλοιπα, όπως το ταλέντο".


Οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών των πρωταθλητών παρακολουθούσαν εδώ και χρόνια την αγωνιστική πορεία του Βαγγέλη στον Απόλλων Αρναίας. Η μεταγραφή του ήταν προγραμματισμένη από την προηγούμενη χρονιά, αλλά λόγο του covid και των σκληρών μέτρων στην επικράτεια, αναβλήθηκε.





















Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Εορτασμός ανακομιδής Λειψάνων Αγίου Στεφάνου – Γιορτή των Μελισσοκόμων στην Αρναία

 

Εορτασμός ανακομιδής Λειψάνων Αγίου Στεφάνου – Γιορτή των Μελισσοκόμων στην Αρναία

Εορτάστηκε και φέτος η ανακομιδή των λειψάνων του Αγίου Στεφάνου στον ομώνυμο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Στεφάνου της Αρναίας. Στη Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος. Τον Δήμαρχο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Νίκος Αυγερινός. Παραβρέθηκαν αρκετοί πιστοί καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο με μέλη του Μελισσοκομικού Συλλόγου Αρναίας. Μετά την Θεία Λειτουργία οι μελισσοκόμοι προσέφεραν σε όλο το εκκλησίασμα καρυδόμελο - χυμούς – κόλλυβα και άρτο.

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Αρναίας ιδρύθηκε το 1936 με την αρχική επωνυμία «Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Αρναίας ο Άγιος Στέφανος» και τα μέλη του από τότε γιορτάζουν κάθε χρόνο τον προστάτη τους.

Οι ¨Αντίλαλοι της Αρναίας¨ και το Δ.Σ. της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας, εύχονται σε όλους τους μελισσοκόμους καλή μελισσοκομική χρονιά και να διατηρήσουν το ιστορικό αυτό έθιμο για πολλά ακόμη χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες απο το εορτασμό ΕΔΩ

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Περιοδικό "ΑΡΝΑΙΑ" τεύχος 131 Απρίλιος-Ιούνιος 2021

 

Πατήστε στη φωτογραφία για να δείτε το περιοδικό

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος (131), Απριλίου-Ιουνίου 2021, του περιοδικού ¨ΑΡΝΑΙΑ¨ που εκδίδει ο συμπατριώτης μας Φιλόλογος – Θεολόγος Δημήτριος Θ. Κύρου.


¨Ξεφυλλίστε¨ ηλεκτρονικά την τριμηνιαία περιοδική έκδοση ιστορικής – αρχαιολογικής και λαογραφικής ενημέρωσης και καταγραφής, μέσα από το blog των ¨ΑΝΤΙΛΑΛΩΝ της ΑΡΝΑΙΑΣ¨, με πληθώρα θεμάτων σχετικά με την Κωμόπολή μας.  




Στην αριστερή μπάρα των ¨ΑΝΤΙΛΑΛΩΝ¨ υπάρχει σε μόνιμη βάση, διαθέσιμο για ανάγνωση το τρέχον τεύχος της ¨ΑΡΝΑΙΑΣ¨

Στην Πανήγυρη της Αγίας Παρασκευής στην Αρναία

 Στην Πανήγυρη της Αγίας Παρασκευής στην Αρναία