Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

"Στην Κ19 του ΠΑΟΚ ο τερματοφύλακας του Απόλλων Αρναίας, Βαγγέλης Κιάτος"

Στην αήττητη εδώ και 3 περίπου χρόνια και συνεχόμενα Πρωταθλήτρια Ελλάδας ποδοσφαιρική ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ εντάχθηκε από σήμερα ο ταλαντούχος τερματοφύλακας του Απόλλων Αρναίας Βαγγέλης Κιάτος
Στην "αγκαλιά" του προπονητή Στέλιου Μαλεζά και του team manager Κώστα Ιωσηφίδη.


Όπως είπε σε παλιότερη δήλωσή του ο Μαλεζάς «Έχουμε μια βαριά κληρονομιά να σηκώσουμε. Εδώ και πολλά χρόνια, είτε από τις χαμηλότερες ηλικιακές κατηγορίες είτε από την Κ19, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, έχει αναδείξει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να βοηθήσουμε τους νεότερους, για να τους κάνουμε ισάξιους με αυτούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ή και ακόμα καλύτερους».


Ο Βαγγέλης Κιάτος έχει τον χαρακτήρα και τα προσόντα για να ξεχωρίζει. Ο χαρακτήρας, το πάθος και η θέληση του, είναι τα προσόντα που θα βάλει για να δουλέψει και να πετύχει και μετά όλα τα υπόλοιπα, όπως το ταλέντο".


Οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών των πρωταθλητών παρακολουθούσαν εδώ και χρόνια την αγωνιστική πορεία του Βαγγέλη στον Απόλλων Αρναίας. Η μεταγραφή του ήταν προγραμματισμένη από την προηγούμενη χρονιά, αλλά λόγο του covid και των σκληρών μέτρων στην επικράτεια, αναβλήθηκε.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου