Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

"Ασημένια πλακέτα του YouTube στον 13χρονο από την Αρναία Ρήγα Γιώργο του Εμμανουήλ, για το κανάλι του και τους 100.000 εγγεγραμμένους χρήστες"

 

"Ασημένια πλακέτα του YouTube στον 13χρονο από την Αρναία Ρήγα Γιώργο του Εμμανουήλ, για το κανάλι του και τους 100.000 εγγεγραμμένους χρήστες".

Για τους 100.000 εγγεγραμμένους χρήστες (για την ακρίβεια τώρα αριθμεί 109.000 subscribers) που έχει κερδίσει στο επίσημο κανάλι του, τιμήθηκε από το YouΤube με το βραβείο δημιουργού Silver, ο 13χρονος Αρναιώτης Ρήγας Γιώργος «GeorgeRgames», γιός του Μανόλη Ρήγα.

Είδη πέντε βίντεό του έχουν ξεπεράσει το 1.000.000 προβολές και ειδικά το πρώτο ξεπέρασε το φράγμα των 10.000.000

Το σύνολο των προβολών του καναλιού "GeorgeRgames" ανέρχεται στα 28.000.000

 «Thank you all very much! Be by my side, continue to give me your love and grow even higher, all together as a team. Thank you all very much!!», ήταν το κείμενο που έγραψε στο κανάλι του για να ευχαριστήσει τους ακόλουθούς του. 



Η τιμητική πλακέτα που έλαβε για το πλήθος συνδρομητών στο κανάλι «GeorgeRgames», είναι για το ότι κατασκευάζει χάρτες και πίστες του δημοφιλέστατου παγκοσμίως παιχνιδιού  «Minecraft» αλλά και σε πολλά άλλα πασίγνωστα παιχνίδια.

Όπως ανοδική είναι η αύξηση του αριθμού των subscribers στο επίσημο κανάλι του στο ΥouΤube, έτσι συνεχώς αυξανόμενη είναι και η αγάπη που δείχνει ο GeorgeRgames προς το κοινό του σχεδιάζοντας πίστες παιχνιδιών.


Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο 

για να επισκεφθείτε το κανάλι του στο YouTube:


https://www.youtube.com/channel/UCmRj1XmFpJgqTIb7jJ6rQ5g


Στο επόμενο βίντεο τα κεντρικά γραφεία βραβείων Youtube που κατασκευάζονται οι πλακέτες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου