Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Παρουσίαση του βιβλίου ¨Από την Λαρίγκοβα στο Χάιντ Παρκ¨ της Ελένης Στούμπου-Κατσαμούρη

 Παρουσίαση του βιβλίου ¨Από την Λαρίγκοβα στο Χάιντ Παρκ¨ της Ελένης Στούμπου-Κατσαμούρη

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 στην αίθουσα ¨Μητροπολίτης Σωκράτης¨ του Δημαρχείου Αρναίας, η παρουσίασης του βιβλίου της Ελένης Στούμπου-Κατσαμούρη με τίτλο ¨Από την Λαρίγκοβα στο Χάιντ Παρκ¨.
Την εκδήλωση χαιρέτησε απουσία του Δημάρχου Στέλιου Βαλιάνου, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη Μαρία Ενεχηλίδου, που προλόγισε και το βιβλίο.
Η παρουσίαση πλαισιώθηκε από μουσικό σχήμα, που το αποτελούσαν ο Κωνσταντινίδης Αντώνης εκπαιδευτικός στο λαούτο, η Χαριστού Μαρία  εκπαιδευτικός στο τύμπανο, ο Ταμβάκης Δημήτρης μαθητής στο βιολί και ο Νικήτας Ταμβάκης επίσης μαθητής στο τουμπερλέκι. Τα τοπικά παραδοσιακά κομμάτια ερμήνευσε ο Μαέστρος της Φιλαρμονικής και της Χορωδίας Αρναίας Βασίλης Κοκκαλιάρης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου Αστέριος Τζιτζιρίκας, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγαπητός Κιάτος, η Τοπική Σύμβουλος Χριστίνα Σαμαρά, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αρναίας Ειρήνη Γιαννούση, ο πρόεδρος του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Γιάννης Κοτσάνης και ο τέως Αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Λαζαρίδης.
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της διπλής εορτής της Αρναίας, της Πανήγυρης των Αγίων Αναργύρων και της 110ης Επετείου Απελευθέρωσης της Αρναίας από τον Τουρκικό Ζυγό.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου