Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Ιεραποστολική εκδήλωση της Μητροπόλεως, με την παρουσίαση βιβλίου στην Αρναία

 

Ιεραποστολική εκδήλωση της Μητροπόλεως, με την παρουσίαση βιβλίου στην Αρναία


Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ¨Μητροπολίτης Σωκράτης¨ του Δημαρχείου Αρναίας την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, Ιεραποστολική εκδήλωση με την παρουσίαση του βιβλίου ¨ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΙΣΕΝΙ¨ της συγγραφέως Μαρίας Αράπκουλε, που εξέδωσε η Ιερά Μονή Αγίου Κοσμά του Αιτωλού της Αρναίας.

Την παρουσίαση έκανε η κα Χάρι Δημητρακούδη παιδαγωγός, γνωστή από τις παρουσιάσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές της 4Ε.

Στη συνέχεια μίλησε η Αδελφή Παρασκευή Μοναχή της Μονής του Αγίου Κοσμά που αναφέρθηκε στις εμπειρίες από την παραμονή της επί δύο χρόνια στην Ιεραποστολή της Μπουκόμπας στην Δυτική Τανζανία δίπλα στον Επίσκοπο κ. Χρυσόστομο.

Την σκυτάλη πήρε η κα Ελένη Μαντρατζή Δικηγόρος πρόεδρος Αμφικτυονίας, που παρουσίασε τα Απομνημονεύματα από την επίσκεψή της επι δεκαήμερο στην Ιεραποστολή, κλείνοντας με την προβολή βίντεο από τις δράσεις στον εκεί τόπο.

Στη συνέχεια απεύθυναν χαιρετισμό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος η καρδιά της Ιεραποστολής.

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή επαίνων στην αδελφή Παρασκευή και στην κα Γεωργία Καραγιάννη, για την διετή εθελοντική της εργασία στην Τανζανία.

Τους ομιλητές προλόγιζε η κα Νικολαΐδου Ζαχαρούλα.

Τίμησαν με την παρουσία τους την βραδιά ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Νίκος Αυγερινός, ο πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου Στέλιος Τζιτζιρίκας, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αρναίας Αγαπητός Κιάτος, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλου και εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων.

Δείτε φωτογραφίες απο την εκδήλωση ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου