Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Σεμινάριο Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρναίας 16, 17 και 18 Ιουνίου 2023

 Σεμινάριο Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρναίας 16, 17 και 18 Ιουνίου 2023

Ολοκληρώθηκε το τριήμερο σεμινάριο του ΚΠΕ Αρναίας στην Μαθητική Εστία με θέμα   "Αρχές, Πρακτικές και Μέθοδοι Βιώσιμης Διατροφής μέσα από τα Δίκτυα των ΚΕΠΕΑ" το τριήμερο 16, 17 και 18 Ιουνίου 2023, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Οι Εκπαιδευτικοί του ΚΠΕ Αρναίας ευχαρίστησαν θερμά το Δήμαρχο του Δήμου Αριστοτέλη κο Βαλιάνο Στέλιο, για την παρουσία του στο σεμινάριο και τη συνεργασία αλλά και για την προσφορά, εκ μέρους του Δήμου, του δείπνου της πρώτης ημέρας, τον Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής κο Κόμπο Κωνσταντίνο, τη Σύμβουλο Εκπαίδευσης ΠΕ70 κα Εμμανουηλίδου Ευμορφία, τη Βουλευτή Χαλκιδικής κα Μάλαμα Κυριακή, την Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κα Ζωγράφου Κατερίνα και τη Δημοτική Σύμβουλο του Δήμου μας κα Γιαννούση Ευγενία για την παρουσία τους.

Ευχαρίστησαν επίσης για τη συνεργασία τους τα ΚΠΕ/ΚΕΠΕΑ Ελευθερίου Κορδελιού, Ιεράπετρας Νεάπολης, Καλαμάτας, Κρεστένων, Μολάων, Νάουσας και Φιλιατών αλλά και όλους τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς που πήραν μέρος σε αυτό το επιμορφωτικό "ταξίδι". Τιμή μας η συμμετοχή όλων.

Δείτε φωτογραφίες απο το τριήμερο ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου