Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Η κοπή της Βασιλόπιτας της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας

  Η κοπή της Βασιλόπιτας της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας

Πραγματοποιήθηκε στο ¨Πράσινο Χωριό¨ η κοπή της Βασιλόπιτας της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας.

Την πίτα ευλόγησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, πλαισιούμενος από τον π. Γεώργιο Τρικκκαλιώτη και τον Διάκονο Αλέξανδρο Αλιφέρη.

Τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο Αδάμος Τζιτζιρίκας, που παρέλαβε από τον πρόεδρο της Πολιτιστικής Εταιρείας μια εικόνα της Θεοτόκου.

Τιμήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο ο Παντελής Ζωγράφος, για την 40ετή ανιδιοτελή προσφορά του στην Εταιρεία αλλά και σε όλα τα πολιτιστικά δρώμενα της Αρναίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Περιφερειάρχης Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννης Κέκερης, ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Γιώργος Θαλασσινός, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ειρήνη Γιαννούση, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ευγενία Γιαννούση, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βαγγέλης Καραντώνας, ο τέως Δήμαρχος Αρναίας Αστέριος Καραστέργιος, ο τέως Αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Λαζαρίδης ο τέως πρόεδρος της Αρναίας Αγαπητός Κιάτος, Τοπικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της Αρναίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου