Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ 2-1" (Ρεπορτάζ+Βίντεο)




Ένα πολύ καλό παιχνίδι διεξήχθη στο στάδιο "ΑΠΟΛΛΩΝ" μεταξύ 
του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και του Θερμαϊκού Πορταριάς.

APOLLON ARNEAS F.C.Οι "πορτοκαλί"μπήκαν πολύ δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού. Κέρδισαν το κέντρο και κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, χωρίς όμως να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Από πλευράς φιλοξενουμένων προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι αλλά τα κατάφεραν στα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.
Στόικος 
Στο δεύτερο ημίχρονο η Πορταριά μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο 55' λεπτό. Το γκολ αυτό ήταν σαν "διακόπτης" για τους παίχτες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ όπου και ανέβασαν την απόδοσή τους κατακόρυφα. Κέρδισαν το κέντρο και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν.
Η πίεση γινόταν όλο και ποιο ασφυκτική από τους "πορτοκαλί", όπου στο 68' λεπτό ευτύχισαν να δουν τους αντιπάλους να αγωνίζονται με δέκα λόγο αποβολής  παίχτη της Πορταριάς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 72' λεπτό ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ φώναξε για κραυγαλέο πέναλτι μπροστά στην εστία των αντιπάλων. Η πίεση συνεχίστηκε και το γκολ δεν άργησε να έρθει.
Μπουλγκουρίδης
Στο 77' λεπτό ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ κερδίζει κόρνερ από δεξιά όπως επιτίθεται. Το εκτελεί ο Τσιντογιάννης, διώχνουν οι αμυντικοί της Πορταριάς, η μπάλα επανέρχεται στον Τσιντογιάννη όπου κάνει την σέντρα και με κεφαλιά ο Στόικος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και κάνει το 1-1.
Οι επιθέσεις  συνεχίστηκαν από τους "πορτοκαλί" και μετά από έξη λεπτά στο 83' και ύστερα από πλάγια πάσα από δεξιά, έρχεται ο Μπουλγκουρίδης και με πλασέ διαμορφώνει το τελικό 2-1 υπέρ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Με πάρα πολλά ΛΑΘΗ η διαιτησία των ΔΡΑΓΑΤΗ-ΓΙΣΓΑΚΗ.
ΑΡΙΣΤΟΣ ο δεύτερος επόπτης ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ.



ΤΟ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΙΚΟ


ΤΟ 2-1 ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΙΔΗ

ΜΑΝΟΛΗΣ ΡΗΓΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου