Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Καλωσόρισμα από το Δ.Σ. της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας



Αγαπητοί φίλοι μας,

    Η Πολιτιστική και Επιμορφωτική Εταιρεία Αρναίας, κάνει τα πρώτα της βήματα στην ηλεκτρονική ενημέρωση των συμπατριωτών και φίλων της Αρναίας, απανταχού της γης, με τη δημιουργία του Blog που είστε συνδεδεμένοι.

   Δώσαμε το όνομα ¨ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ ΤΗΣ ΑΡΝΑΙΑΣ¨  για να συνεχίσουμε την παράδοση της ενημέρωσης που έδινε από το 1975 το έντυπο της Εταιρείας μας, που λόγω των οικονομικών προβλημάτων, ανεστάλη προσωρινά η έκδοσή του. Αυτή την απουσία των ¨ΑΝΤΙΛΑΛΩΝ¨ ερχόμαστε να αναπληρώσουμε, με την δημιουργία του συγκεκριμένου Blog.

  Θα υπάρχει καθημερινή ενημέρωση πάνω σε θέματα αποκλειστικά της Αρναίας, όπως εκδηλώσεις, τα εν Δήμω, κοινωνικά, αθλητικά, Ληξιαρχικά, ανακοινώσεις κ.λ.π. καθώς και φωτογραφικό αρχείο από τα χρόνια της Λιαρίγκοβης έως και σήμερα.

Θέλουμε και τη δική σας ενεργή συμμετοχή σ΄αυτήν την προσπάθειά μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας



5 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε για την προβολή της Αρναίας από το διαδίκτυο. Όλοι οι Αρναιώτες πρέπει να στηρίξουν την σελίδα της Πολιτιστικής Εταιρείας Αρναίας. Προτείνω να δημιουργηθεί και ένας χώρος για την προβολή των επαγγελματιών μας, με μία μικρή χρηματική συνδρομή.
    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για το όμορφο στήσιμο!
    Σας εύχομαι μία πολύ καλή αρχή στην εξαιρετική αυτή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιερ ο κ ή ρ υ κ α ς
    Το "παρών"


    Προσέξτε την ορθογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ¨Ιεροκήρυκα¨ το διορθώσαμε το λάθος, αν και αναφέρονταν σε άλλη ανάρτηση. Ευχαριστούμε για την υπόδειξη.

      Διαγραφή
  4. Μ’αυτό το όμορφα στημένο blog αφήνουμε πίσω μας την εποχή της έντυπης εφημερίδας. Από το γεγονός και μόνο ότι απευθύνονται πλέον σε χρήστες υπολογιστών, έχει κιόλας αλλάξει η σύνθεση του κοινού των Αντίλαλων.
    «To μέσο είναι το μήνυμα» ισχυρίζονται οι ειδικοί της επικοινωνίας. Και το μήνυμα στην περίπτωση μας είναι η έλευση της εποχής της αμφίδρομης επικοινωνίας και της μεταξύ μας δικτύωσης. Μ’αυτό το πνεύμα προτείνω τον εμπλουτισμό των θεματικών ενοτήτων με μια ακόμη (αντίστοιχο των forums σε άλλα sites) -το περιεχόμενο της οποίας θα αντιστοιχούσε στην γενική αρθρογραφία των έντυπων Αντιλάλων- στην οποία θα μπορούσαν να γράφουν και να σχολιάζουν επωνύμως συντοπίτες μας και μη.
    Εύχομαι στον φίλτατο διαχειριστή του blog νάχει τον χρόνο, τη φώτιση και τη θέληση να δώσει ζωή σ’αυτόν τον εικονικό -μια και τα πραγματικά ερημώνουν- τόπο συνάντησης, όλων όσων τα νήματα της ζωής τους υφάνθηκαν στον όμορφο καμβά που λέγεται Αρναία. Καλή επιτυχία.
    Γιάννης Κοσμαράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή