Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση του Δήμου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρναίας (φωτο- βίντεο)



Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρναίας πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα και με μεγάλη επιτυχία η κεντρική Χριστουγεννιάτικη συναυλία των Χειμερινών Αριστοτελείων.

Οι εννέα χορωδίες  μαζί με την ¨Καμεράτα Αριστοτέλης¨ παρουσίασαν το πρόγραμμμά τους σε ένα κατάμεστο από θεατές Θέατρο. Το κοινό είχε την δυνατότητα να ζήσει μια αξέχαστη μουσική βραδιά και να απολαύσει μια ευχάριστη εορταστική μελωδική περιπλάνηση.

Συμμετείχαν η  νεοσύστατη Παιδική και Νεανική Χορωδία του Δήμου, η Χορωδία Νέων Στανού, οι Μικτές Χορωδίες Αρναίας, Παλαιοχωρίου, Μ. Παναγίας και Στρατωνίου, η Παραδοσιακή Χορωδία Στανού, η γυναικεία Χορωδία ΚΑΠΗ Αρναίας, καθώς και η Νέα Χορωδία Δήμου Καλαμαριάς. 

Την ¨Καμεράτα Αριστοτέλης¨  διεύθυνε  ο Κωστής Παπάζογλου (που είχε  και την όλη  Καλλιτεχνική επιμέλεια) ενώ διεύθυναν και οι Μαέστροι, Βασίλης Κοκκαλιάρης, Βασίλης Κασούρας, Παντελής Κουρτίδης, Μαρία Κουβακλή και Αλίζια Μαλασιώτη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας, οι Αντιδήμαρχοι Ιωάννης Λαμπρινός και Κωνσταντίνος Κατσαβαβάκης, η Πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου Κασσάνδρα Κατσαρού, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Αθανάσιος Τσιάλας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στρατωνίου Νικόλαος Ζαγοράκης, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης ¨Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ¨ Άννα Γεωργάκα, η Δημοτική Σύμβουλος Ευαγγελία Χαϊμαδού,  Τοπικοί Σύμβουλοι και τέως Δήμαρχοι.


Επιμέλεια – Βίντεο: Στέλιος Ρήγας


Φωτο: Πολιτιστικό Ημερολόγιο



2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την όλη εκδήλωση. Ανεβάζετε το επίπεδο του Πολιτισμού στην περιοχή μας. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μπορούσε ο ιερωμένος, να μην έχει στην αγκαλιά του την κόρη του(;) δίπλα στο Δεσπότη και στον Δήμαρχο. Ταιριάζει αυτό στην Αρναία;

      Διαγραφή