Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου ενόψει της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας



Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ 11 Απριλίου 2014 στην αίθουσα ¨Μητροπολίτης Σωκράτης¨ του Δημαρχείου Αρναίας,  η καθιερωμένη ΒΡΑΔΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ  από τον Σύνδεσμο Ιεροψαλτών ¨Ο ΡΩΜΑΝΟΣ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ¨  υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου, που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο ενόψει της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας.



Τα μέλη της Χορωδίας  στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης απέδωσαν  Ύμνους του Τριωδίου και της Μεγάλης Εβδομάδας υπό την Διεύθυνση  του Πρωτοψάλτη  Βασιλείου Κοκκαλιάρη.
Προλόγισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιωάννης Κέκερης.


Στη συνέχεια ακολούθησε η ομιλία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη μας κ. Θεοκλήτου με θέμα ¨Σταυρική θυσία του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού: το Έργο της Καταλλαγής Θεού και Ανθρώπων¨



Πριν την  εκδήλωση που έλαβε χώρα σε μία κατάμεστη αίθουσα, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 1ης ομαδικής έκθεσης καλλιτεχνών (μελών prive club), με έργα αγιογραφίας, ζωγραφικής, ξυλογλυπτικής και χειροποίητων δημιουργιών.


Παρέστησαν εκτός από τον οικοδεσπότη Σεβασμιότατο Μητροπολίτης μας κ. Θεόκλητο, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας, ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Λαμπρινός, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Αθανάσιος Τσιάλας, η πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου Κασσάνδρα Κατσαρού, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Αστέριος Μπρούζος, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης ¨Η Φροντίδα¨ Άννα Γεωργάκα, ο τέως Δήμαρχος Αρναίας Γεώργιος Κατσιαμούρης, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Στυλιανός Βαλιάνος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Ιωάννης Μίχος, διευθυντές σχολικών μονάδων της Αρναίας, ο Γενικός Γραμματέας του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Ιωάννης Κοτσιάνης, καθώς και  αρκετοί Ιερείς.



Δείτε στη συνέχεια φωτογραφίες από την εκδήλωση ΕΔΩ

































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου