Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Τα πληρώματα και το service park του φετινού 47ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. θα φιλοξενηθούν στην Αρναία



Στις 13 - 14 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο Α.Ο.Θ. θα διοργανώσει για 47η χρονιά το Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Ο Όμιλος, επιστρέφει στο μέλλον, αψηφά την τάση για μικρούς αγώνες, προσφέρει έναν χορταστικό αγώνα με πολλά αγωνιστικά χιλιόμετρα κι ένα γεμάτο δράση Σαββατοκύριακο.

Διοργανώνει έναν αγώνα κοντά στις επιθυμίες του αγωνιζόμενου και του θεατή, με τον τεχνικό έλεγχο και τον τερματισμό στην Νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ., την εκκίνηση στην Πλατεία Αριστοτέλους και τις ειδικές διαδρομές να «γεμίζουν» το Σαββατοκύριακο.

Σάββατο μεσημέρι και η Πλατεία Αριστοτέλους κατακλύζεται από χρώματα και ήχους. Αγωνιστικά, πληρώματα, μηχανικοί, επίσημοι, θεατές, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και εικονολήπτες συνθέτουν το πολύχρωμο πάζλ που ακούει στο όνομα Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Νωρίτερα το αγωνιστικό καραβάνι έχει περάσει από τεχνικό έλεγχο, στην Νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ. Και ενώ τα τελευταία πληρώματα περνούν χειροκροτούμενα από τον κόσμο την ράμπα εκκίνησης στην Πλατεία Αριστοτέλους, τα πρώτα έχουν φτάσει ήδη στην ειδική διαδρομή και ανυπομονούν να αποδείξουν την ταχύτητα και την δεξιοτεχνία τους στον πιο ΜΕΓΑΛΟ αγώνα αυτοκινήτου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Τον χαρακτηρισμό ΜΕΓΑΛΟ αγώνα δικαιώνουν οι δύο ειδικές διαδρομές των συνολικά 35 χλμ. το Σάββατο και οι τρεις ειδικές διαδρομές των 58 χιλιομέτρων την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον κίνητρο ώστε να μην λείψει κανείς από αυτόν τον μεγάλο αγώνα είναι η δωρεάν διαμονή για τα πληρώματα το Σάββατο βράδυ στην Αρναία, (όπου και το service park) και η χαμηλού κόστους αυτοκινητάμαξα για τους ερχόμενους από μακριά. Κυρίες και κύριοι το 47ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. είναι προ πυλών, οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν, μείνετε συντονισμένοι στο site  www.aoth.gr, και απολαύστε το συνειδητά με όποιον τρόπο μπορείτε.

Επιμέλεια  ανάρτησης Στέλιος Ρήγας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου