Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Απόλλων Αρναίας – Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0 Γ΄ Εθνική

Παράταση ζωής  πήρε ο Απόλλων  της Αρναίας, που μετά το διπλό στην Καστοριά κέρδισε ακόμα μια ομάδα από τα… χαμηλά κλιμάκια, την Αναγέννηση Γιαννιτσών με 1-0 στο Δημοτικό μας Στάδιο.
Το σκορ είναι «φτωχό» για την ομάδα της Χαλκιδικής, που έχασε πολλές ευκαιρίες για πιο άνετη επικράτηση.
Οι «οράνιε» ελπίζουν ακόμα στην υπέρβαση της παραμονής, κλείνοντας την βαθμολογική  ψαλίδα με τις ομάδες που σώζονται.
Το μοναδικό γκολ για την Αρναία πέτυχε στο 27΄ ο φορμαρισμένος Δημήτρης Μπουλγκουρίδης, εκμεταλλευόμενος σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Μπουλγκουρίδη (δύο), Γεωργίου και Προβατίδη και στο δεύτερο με τους Παπουτσή και Αποστολάκη. 


Απόλλων Αρναίας (Αν. Λεπιτσάς): Καραβελίδης, Σπανός (60΄ Ιορδανίδης), Μενικάλι, Μπιμπισίδης, Ντίντσεφ, Κεφάλας (80΄ Αποστολάκης), Μπουλγκουρίδης, Προβατίδης, Ριζόφ (73΄ Παπουτσής, Γεωργίου, Καρκατζάνης.
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Αν. Σαπουντζής): Κατρατσέας, Μπίνας (46΄ Καρασαββίδης), Κιόρτσης, Σιδηρόπουλος, Βασιλειάδης, Τσάβος, Καπουσούζης, Ουζούνης, Χατζηστεφάνου, Καρακάσογλου, Μπάρμπας.
Επόμενος αγώνας για τον Απόλλωνα την Τετάρτη 25 Μαρτίου με τον Εθνικό Αγιονερίου, αγώνας που γίνεται εξ΄αναβολής.
Θα ακολουθήσει την Κυριακή το απόγευμα στις 4 πάλι στο Δημοτικό μας Στάδιο η μεγάλη συνάντηση με τον Άρη Θεσσαλονίκης, όπου αναμένεται κοσμοσυρροή από τους φιλάθλους της Χαλκιδικής αλλά και από εκδρομείς της Θεσσαλονίκης.

Επιμέλεια ρεπορτάζ - Βίντεο: Στέλιος Ρήγας

Φωτογραφίες:  Μανόλης Ρήγας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου