Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Ο εορτασμός των Αγίων Αναργύρων στην Αρναία

 Ο εορτασμός των Αγίων Αναργύρων στην Αρναία
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου μας Μητροπολίτη κ. Θεοκλήτου, παρουσία πλήθους πιστών, εορτάστηκε και φέτος η μνήμη των Αγίων Αναργύρων στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Αρναίας.
Εκατοντάδες πιστών βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 30 Ιουνίου στο Ναό για να παρακολουθήσουν με ευλάβεια τον Εσπερινό.
Ανήμερα της εορτής των Αγίων 1η Ιουλίου, τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία και ακολούθησε η περιφορά της Εικόνας στους κεντρικούς δρόμους της γραφικής κωμόπολής μας, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής.
Τον εορτασμό τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς,  ο Περιφερειακός  Σύμβουλος  Χαλκιδικής Στέλιος Βαλιάνος , ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργος Διαμαντούδης, οι τέως Αντιδήμαρχοι Αριστοτέλη Χαράλαμπος Λαζαρίδης και Γιάννης Λαμπρινός, ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δημήτρης Αλεξανδρής, ο τέως Δήμαρχος  Αρναίας Αστέριος Καραστέργιος, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Σχολείων, Φορέων και Συλλόγων της περιοχής.
Επιμέλεια ανάρτησης – φωτογραφίες:  Στέλιος Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου