Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Η κοπή της Βασιλόπιτας της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Χαλκιδικής

Η κοπή της Βασιλόπιτας της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Χαλκιδικής
Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ¨Μητροπολίτης Σωκράτης ¨ του Δημαρχείου Αρναίας, η κοπή της Βασιλόπιτας της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Χαλκιδικής (Λ.Ε.Δ.).
Προηγήθηκε η ετησία Γενική Συνέλευση των μελών της Λέσχης, με τον Οικονομικό Απολογισμός του Δ.Σ. και την έγκριση των πεπραγμένων.
Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης  Παΐσιος Σουλτανικάς,  που μετέφερε τον χαιρετισμό του  Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου, που απουσίαζε στην ιδιαίτερη Πατρίδα του.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε μέσα σε ένα συγκινητικό κλίμα,  ο παλαιότερος εν Ζωή καταδρομέας της περιοχής  Νικόλαος Λάτμος 87 ετών, που υπηρέτησε στη Β΄ Μοίρα Καταδρομών το 1950-51. Επίσης τιμητική πλακέτα απενεμήθη στο μέλος της Λ.Ε.Δ. Αλβανό Αναστάσιο για την συνεχόμενη προσφορά και δραστηριότητά του.
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο Βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς, ο Δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Στυλιανός Βαλιάνος, Συνταγματάρχης εκπρόσωπος του Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού, Ταγματάρχης εκπρόσωπος του Διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομέων – Αλεξιπτωτιστών ¨ΕΛ ΑΛΑΜΕΪΝ¨, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σταγείρων-Ακάνθου Ταραζάς  Διαμαντής, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρναίας Δημήτρης Αλεξανδρής, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας Γιώργος Χαϊδευτός, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργος Διαμαντούδης, ο τέως Βουλευτής Χαλκιδικής Ευθύμιος Καρανάσιος, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Λεσχών Ειδικών Δυνάμεων από νομούς της Βόρειας Ελλάδας, μέλη και φίλοι της Λ.Ε.Δ. Ν. Χαλκιδικής. 
Επιμέλεια ανάρτησης,  Στέλιος Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου