Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

7η Ιππική Συνάντηση Συλλόγου Αρναίας "Κένταυρος" στο καταπράσινο Άλσος της Αγίας Παρασκευής

7η Ιππική Συνάντηση Συλλόγου Αρναίας "Κένταυρος" στο καταπράσινο Άλσος της Αγίας Παρασκευής.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 13, 14 και 15 Ιουλίου στο άλσος της Αγίας Παρασκευής, η 7η Ιππική συνάντηση, από τον Ιππικό Σύλλογο Αρναίας ¨ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ¨.
Η Εκδήλωση περιελάμβανε πορείες Ιππέων 25 και 10 χιλιομέτρων με τα άλογά τους μέσα στον γραφικό οικισμό της Αρναίας και στον καταπράσινο Χολομώντα, Λαϊκό γλέντι  με ζωντανή ορχήστρα και επιδείξεις, dj party το βράδυ της Παρασκευής.  Τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα άλογα, να φωτογραφηθούν μαζί τους, αλλά και να ιππεύσουν τα περιποιημένα από τους ιδιοκτήτες τους άλογα και να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία επαφής του ανθρώπου με τα ζώα.
Στην πορεία 10 χιλιομέτρων της Κυριακής οι ιππείς επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, όπου δώρισαν μία εικόνα του Αγίου Μοδέστου.  Ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μαϊδώνης αφού την παρέλαβε  ευλόγησε και ευχαρίστησε  τα μέλη του Ιππικού Συλλόγου της Αρναίας.
Όλοι μαζί αναχωρώντας την Κυριακή το απόγευμα από το άλσος της Αγίας Παρασκευής, έδωσαν ραντεβού για του χρόνου την ίδια περίπου περίοδο στην 8η Ιππική συνάντηση.
Επιμέλεια ανάρτησης φωτογραφίες Στέλιος Ρήγας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου