Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ομιλία για το Αλκοόλ από τον Σύλλογο Γυναικών Αρναίας

Ομιλία για το Αλκοόλ από τον Σύλλογο Γυναικών Αρναίας.
Πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών Αρναίας, σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ¨Μητροπολίτης Σωκράτης¨ του Δημαρχείου Αρναίας, εκδήλωση- ομιλία με θέμα το ¨Αλκοόλ¨, την πρόληψη, τις επιπτώσεις και την αντιμετώπισή του.
Ομιλητές ο Περικλής Σαραφιανός, Γενικός-Οικογενειακός Ιατρός και ο Αλέξανδρος Γεωργίου, Υπεύθυνος Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Θεσσαλονίκης, που στη συνέχεια απάντησαν στα πολλά ερωτήματα του ακροατηρίου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου και Στέλιος Βαλιάνος, ο τέως Υπουργός και τέως Δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας, ο τέως Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Χαράλαμπος Λαζαρίδης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργος Διαμαντούδης, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας Αγαπητός Κιάτος. Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου εκπροσώπησε ο Αρχιμανδρίτης Παΐσιος Σουλτανικάς που απεύθυνε και σχετικό χαιρετισμό.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον δραστήριο Σύλλογο Γυναικών Αρναίας, που προσεγγίζει με τις διάφορες εκδηλώσεις του, μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία μας.
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση ΕΔΩ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου