Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Κοπή Βασιλόπιτας Συλλόγου Γυναικών Αρναίας

Κοπή Βασιλόπιτας Συλλόγου Γυναικών Αρναίας.
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή το κόψιμο της Βασιλόπιτας του συλλόγου Γυναικών Αρναίας, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 στο κοσμικό κέντρο ¨ΕΛΒΕΤΙΑ¨.
Οι κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου διαμόρφωσαν κατάλληλα τον χώρο του κέντρου φροντίζοντας και την τελευταία λεπτομέρεια για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.
Οι 2 Βασιλόπιτες προσφορά των Αδελφών Λαλιώτη και Γεωργάκα Γιάννη, αφού τις ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης  Παΐσιος Σουλτανικάς μοιράστηκαν στις παρευρισκόμενες και οι τυχερές που τις έπεσαν τα τυχερά φλουριά ήταν η Μαρία Χάβου και η Σούλα Τζιτζιρίκα, στις οποίες ο Γυναικείος σύλλογος προσέφερε δωροεπιταγές για αγορές από καταστήματα της Αρναίας.
Μετά από τον σύντομο χαιρετισμό και την ενημέρωση για τις δράσεις του Γυναικείου συλλόγου από την πρόεδρο Ευγενία Γιαννούση, ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς, με τη συνοδεία ¨ζωντανής μουσικής¨.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Νομαρχιακή Σύμβουλος Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, εκπρόσωποι του ΚΑΠΗ, της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας, του Απόλλωνα της Αρναίας, της Μικτής Χορωδίας Αρναίας, του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αρναίας, του συλλόγου ΑΚΡΑ, του Αθλητικού συλλόγου Στίβου ¨ΑΡΝΗ¨, των  συλλόγων Γυναικών Νεοχωρίου και Μεγάλης Παναγίας, του Α.Σ TAE-KWON-DO ''Αριστοτέλης'' Νεοχωρίου, καθώς και μέλη συλλόγων από την γύρω περιοχή.
Επιμέλεια ανάρτησης Στέλιος Ρήγας


Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση ΕΔΩ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου