Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Η κοπή της Βασιλόπιτας της Πολιτιστικής Εταιρείας Αρναίας

Η κοπή της Βασιλόπιτας της Πολιτιστικής Εταιρείας Αρναίας
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου η κοπή της Βασιλόπιτας της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας, στα γραφεία της που στεγάζονται κάτω από το Ειρηνοδικείο.
Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, που μαζί και τον Πρόεδρο Αγαπητό Κιάτο, την έκοψαν και μοιράστηκε στους παρευρισκομένους. Τον Σεβασμιότατο συνόδευε ο Αρχιμανδρίτης Παΐσιος Σουλτανικάς.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Αργύρης Τσακνής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Ζωγράφου, ο τέως Υπουργός και τέως Δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρναίας Δημήτρης Αλεξανδρής, εκπρόσωποι Συλλόγων της Αρναίας, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη της Πολιτιστικής Εταιρείας.
Τυχερός της βραδιάς που βρήκε το ¨φλουρί¨ ήταν ο Μαέστρος της Φιλαρμονικής μας Βασίλης Κοκκαλιάρης, στον οποίο ο Πρόεδρος παρέδωσε μία χειροποίητη εικόνα του Αγίου Ευθυμίου αξίας 100 ευρώ.
Ακολούθησε κέρασμα των καλεσμένων, που επιμελήθηκε από τα μέλη του Δ.Σ. της Πολιτιστικής Εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου