Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Αποκριάτικος Χορός Πολιτιστικής Εταιρίας Αρναίας

Αποκριάτικος Χορός Πολιτιστικής Εταιρίας Αρναίας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Αποκριάτικος Χορός της Πολιτιστικής Εταιρίας Αρναίας, την Κυριακή της Αποκριάς 10 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων "Ελβετία". 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Υπουργός κ. Χρήστος Πάχτας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, ο Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Αστέριος Ζωγράφος, ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας κ. Γεώργιος Διαμαντούδης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας κ. Γεώργιος Χαϊδευτός, ο Πρόεδρος της Μεικτής Χορωδίας Αρναίας κ. Χρήστος Σερδάρης, ο Μαέστρος της Μεικτής Χορωδίας και της Φιλαρμονικής Αρναίας κ. Βασίλειος Κοκκαλιάρης, ο Πρόεδρος του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης "Ο Αριστοτέλης" κ. Ιωάννης Κοτσάνης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αρναίας κα. Αικατερίνη Αρβανίτη, το Δ.Σ. και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αρναίας κα. Ευδοκία Λιάπη, εκπρόσωποι του Μ.Ο. και Α.Ο. Απόλλων Αρναίας, ο προϊστάμενος και οι υπάλληλοι του Δασαρχείου Αρναίας, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη της Πολιτιστικής Εταιρίας Αρναίας.   

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Ε.Α. ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον Αποκριάτικο Χορό και ενίσχυσαν τον Σύλλογο. Η αγάπη, η συμμετοχή και η στήριξή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την διαφύλαξη και προβολή της παράδοσης και των εθίμων του τόπου μας και για την με κάθε τρόπο ανύψωση του πολιτιστικού επιπέδου των Αρναιωτών. 

Ευχαριστούμε θερμά τους επαγγελματίες της Αρναίας μας για τα δώρα που πρόσφεραν στην λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου.  

Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους εκ βαθέων που παραβρεθήκατε και ομορφύνατε την εορτή μας!



Για το Δ.Σ. ο πρόεδρος
Κιάτος Αγαπητός    

























1 σχόλιο: