Σάββατο, 1 Ιουνίου 2019

Διδυμοποίηση Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Χαλκιδικής με τον Σύνδεσμο Καταδρομέων Επαρχίας Λεμεσού Κύπρου, στην Αρναία

Διδυμοποίηση Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Χαλκιδικής με τον Σύνδεσμο Καταδρομέων Επαρχίας Λεμεσού Κύπρου, στην Αρναία.Πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα ¨Μητροπολίτης Σωκράτης ¨ του Δημαρχείου Αρναίας την Παρασκευή 31 Μαΐου  μέσα σε πατριωτικό αλλά και συγκινητικό κλίμα,  η τελετή Διδυμοποίησης της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Νομού Χαλκιδικής με τον Σύνδεσμο Καταδρομέων Επαρχίας Λεμεσού Κύπρου.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν τρεις συνδημότες μας καταδρομείς της Α΄ Μοίρας Καταδρομών "κομάντος 74" (όπως ονομάστηκε τότε η επιχείρηση αυτοκτονίας), για τις επιχειρήσεις της Κύπρου το 1974. Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Γούναρης Διοικητής 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών ΕΛ-ΑΛΑΜΕΪΝ Ρεντίνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Ζωγράφου, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρναίας Δημήτρης Αλεξανδρής,  ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργος Διαμαντούδης, ο πρόεδρος του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Γιάννης Κοτσάνης, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, πρόεδροι Συλλόγων και φορέων, εκπρόσωποι Λεσχών Ειδικών Δυνάμεων από νομούς της Βόρειας Ελλάδας, μέλη και φίλοι της Λ.Ε.Δ. Ν. Χαλκιδικής.
Τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητο, εκπροσώπησε ο πατήρ Κωνσταντίνος Αγούλας.Ακολούθησε γεύμα των καλεσμένων στο χώρο του κοσμικού κέντρου ¨ΕΛΒΕΤΙΑ¨.

Επιμέλεια ανάρτησης Στέλιος Ρήγας

Βίντεο ΕΡΓΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου