Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Αρναία Ίδρυμα Αγάπης, εκδήλωση κατά των εξαρτήσεων

Αρναία Ίδρυμα Αγάπης, εκδήλωση κατά των εξαρτήσεων.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26-6-2019 το απόγευμα στο Ίδρυμα Αγάπης-Στέγη Γερόντων της Αρναίας η εκδήλωση κατά των εξαρτήσεων, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Σαμψών του Ξενοδόχου και της Παναγίας του Ακένωτου Ποτηρίου.



Μετά τον Εσπερινό και τον Παρακλητικό κανόνα για τους εξαρτημένους που τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου πατέρας Χρυσόστομος Μαϊδώνης, Διευθυντής του Ιδρύματος, ακολούθησε η ομιλία με θέμα: ¨Τρόποι Εξάρτησης και τρόποι Απεξάρτησης¨, από τον Δαμιανό Δοϊτση, πρόεδρο του Κέντρου Υποστήριξης Εξαρτημένων Ατόμων "ΟΑΣΙΣ". Προηγήθηκε από την Ελένη Βούλγαρη ενημέρωση για τον ένα χρόνο λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητροπόλεως στο χώρο του Ιδρύματος Αγάπης.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε το Εφηβικό Χορευτικό Αρναίας του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου. Τα παιδιά χόρεψαν σκοπούς της Μακεδονίας υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους Αλεξίας Ζωγράφου. Στο τέλος της βραδιάς προσφέρθηκε κέρασμα στους παρευρισκόμενους που επιμελήθηκε το προσωπικό του ιδρύματος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Ιδρύματος Αγάπης με την Πρωτοβουλία Γονέων της Ιεράς μας Μητροπόλεως ¨ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ¨

Επιμέλεια ανάρτησης Στέλιος Ρήγας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου