Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΑΠΗ Αρναίας

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΑΠΗ Αρναίας.
Πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα "Μητροπολίτης Σωκράτης" του Δημαρχείου Αρναίας, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΑΠΗ.
Το ΚΑΠΗ ήταν σε αδράνεια τα τελευταία χρόνια και πριν δύο μήνες διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου. Πρόεδρος του ΔΣ εξελέγει στις αρχαιρεσίες ο Θεολόγος Βαλιάνος, άτομο με μεγάλη εμπειρία, αφού είχε υπηρετήσει και στο παρελθόν στην ίδια θέση.
Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τα 175 μέλη που εγράφησαν στη δύναμη το Νομικού Προσώπου, που υπάγεται στην  Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Αριστοτέλη "Η Φροντίδα".
Μετά τους καθιερωμένους χαιρετισμούς, εμφανίστηκε η Χορωδία του ΚΑΠΗ  υπό την καθοδήγηση της Κατερίνας Ζωγράφου του Γρηγορίου, μέλους του Δ.Σ. που απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Στο τέλος μοιράστηκαν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα στα μέλη, προσφορά του Βουλευτή Χαλκιδικής Γιώργου Βαγιωνά. Ο μπουφές που παρατέθηκε ήταν χορηγία της Βιομηχανίας Σφολιάτας των αδελφών Λαλιώτη "Σπιτική Νοστιμιά¨.
Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Γιώργος Βαγιωνάς, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Αυγερινός και Γιώργος Θαλασσινός, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Ζωγράφου, ο Αρχιμανδρίτης Παΐσιος Σουλτανικάς εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Θεόκλητο, ο πρόεδρος της "Φροντίδας" Βασίλης Βασιλειάδης, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ευγενία Γιαννούση, ο πρόεδρος της Αρναίας Αγαπητός Κιάτος, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλου, φορείς και Σύλλογοι της πόλης.
Επιμέλεια ανάρτησης Στέλιος Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου