Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Εορτή της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας στην Αρναία

Εορτή της Ελληνορθόδοξης Οικογένειας στην Αρναία.
Πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Γονέων ¨Η Ελληνορθόδοξη Οικογένεια¨, την Τετάρτη 12-2-2020 στην αίθουσα ¨Μητροπολίτης Σωκράτης¨ του Δημαρχείου Αρναίας, εκδήλωση ενόψει της εορτής των Αγίων Συζύγων Ακύλα και Πρίσκιλας.
Ομιλητής ο κ. Κωνσταντίνος Κωτσιόπουλος, καθηγητής Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. με θέμα ¨Ορθόδοξη οικογένεια και σύγχρονες προκλήσεις¨.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τον οικοδεσπότη Μητροπολίτη κ. Θεόκλητο, οι Αντιδήμαρχοι Αριστοτέλη Νίκος Αυγερινός και Γιώργος Θαλασσινός, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Ζωγράφου, ο πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου Στέλιος Τζιτζιρίκας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Παναγιώτης Μουσλής, ο πρόεδρος της Αρναίας Αγαπητός Κιάτος, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Γιώργος Χαϊδευτός, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δημήτρης Αλεξανδρής, ο πρόεδρος του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Γιάννης Κοτσάνης,  Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, καθώς και πιστοί που γέμισαν την αίθουσα.
Ακολούθησε κέρασμα των παρευρισκομένων από μέλη της ¨Ελληνορθόδοξης Οικογένειας¨. 
Επιμέλεια ανάρτησης Στέλιος Ρήγας
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση ΕΔΩ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου