Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Έφυγε από κοντά μας ο Χρήστος Λαλιώτης του Γεωργίου, ενεργός Πολίτης της Αρναίας και Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα

Έφυγε από κοντά μας ο Χρήστος Λαλιώτης του Γεωργίου, ενεργός Πολίτης της Αρναίας και Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα.   

Μας αποχαιρέτησε σε ηλικία 68 ετών ο Χρήστος Λαλιώτης, ιδρυτής με τα άλλα δύο αδέλφια του τον Νίκο και τον Άγγελο, της επιτυχημένης επιχείρησης ¨Σπιτική Νοστιμιά¨.
Ενεργός Πολίτης της Αρναίας με αγάπη για τον τόπο μας, για δεκαετίες ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, πρόεδρος του συλλόγου, αλλά και παίκτης του Απόλλων Καλαμαριάς.
Βρέθηκε 20 χρονος στρατευμένος την μαύρη περίοδο του 1974 στην ΕΛΔΥΚ (Ελληνική Δύναμη Κύπρου). Με την εισβολή των Τούρκων τραυματίστηκε σε μάχη, υπερασπιζόμενος τα Ιερά χώματα της Μεγαλονήσου. Εκεί γνώρισε την μετέπειτα σύζυγό του Ελένη και δημιούργησαν μια ωραία οικογένεια με τον Γιώργο και την Μαρία.


Σχεδόν σε κάθε εκδήλωση της Πολιτιστικής Εταιρείας, ο Χρήστος και η Επιχείρησή του ήταν πάντα κοντά μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην σύζυγο, τα παιδιά, τα εγγόνια και τα αδέλφια του, και εύχεται καλό Παράδεισο, ο Θεός να τον αναπαύσει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου