Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΑΠΗ Αρναίας


Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΑΠΗ Αρναίας
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, στην αίθουσα ¨Μητροπολίτης Σωκράτης¨ του Δημαρχείου Αρναίας, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΑΠΗ.
Μετά τις σχετικές προσφωνήσεις, η Χορωδία του ΚΑΠΗ τραγούδησε τα κάλαντα στους παρευρισκομένους, και ερμήνευσε τραγούδια Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Ζωγράφου.
Ακολούθησε η παραλαβή των δώρων των μελών του ΚΑΠΗ, που ετοίμασαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση ¨Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ¨.
Τα κεράσματα της εκδήλωσης ήταν προσφορά της τοπικής επιχείρησης ¨Σπιτική Νοστιμιά¨ εις μνήμην των αδελφών Λαλιώτη, Χρήστο και Νίκο που μας έφυγαν πρόσφατα.
Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Αυγερινός και Γιώργος Θαλασσινός, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αρναίας Αγαπητός Κιάτος, ο τέως Αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Λαζαρίδης, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αρναίας Ειρήνη Γιαννούση, η πρόεδρος του Μ.Ο. Απόλλων Σβετλάνα Γκογκιτσαισβίλι, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιεροψαλτών ¨Ρωμανός ο Βατοπαιδινός¨ της ιεράς μας Μητροπόλεως και μέλος του ΔΣ του ΚΑΠΗ Ιωάννης Κέκερης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου