Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

¨Ταβλαδόροι της Αρναίας ενωθείτε¨ Διοργάνωση από την Εταιρεία μας Τουρνουά Ταβλιού





Η Πολιτιστική και Επιμορφωτική Εταιρεία Αρναίας, προκηρύσσει ¨ΤΟΥΡΝΟΥΑ Ταβλιού Αρναίας 2013. Οι ενδιαφερόμενοι Ταβλαδόροι που θέλουν να λάβουν μέρος στους αγώνες, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο κατάστημα Μπουγάτσα – Τυρόπιτα  ¨ΑΝΩΤΕΡΟΝ¨ του κ. Κώστα Ζίχναλη στην κεντρική πλατεία Αρναίας.  Οι δηλώσεις συμμετοχής αρχίζουν από τις 7 Απριλίου και τελειώνουν στις 15 του ίδιου μήνα.
·         Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα τεσσάρων ομίλων οι οποίοι θα καταρτιστούν μεταξύ των συμμετεχόντων, ύστερα από κλήρωση που θα γίνει από την Οργανωτική Επιτροπή σε δύο (2) γύρους, για να βγούνε οι τέσσερις νικητές των Ομίλων.
·         Οι τόποι διεξαγωγής  των αγώνων των Ομίλων θα καθοριστούν από την Επιτροπή.
·          Οι δύο (2) Ημιτελικοί αγώνες, θα καθοριστούν από την Οργανωτική Επιτροπή για τον τόπο διεξαγωγής σε αγώνες ¨ νόκ άουτ¨.
·         Ο Μεγάλος και ο μικρός Τελικός καθώς και η ημερομηνία τους, θα γίνουν σε τόπο που θα καθοριστεί από την Επιτροπή,  με κάθε επισημότητα.
·         Στον πρώτο νικητή θα απονεμηθεί ΚΥΠΕΛΛΟ και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και στους 2ο και 3ο  Αργυρό και Χάλκινο αντιστοίχως.
·   Σε όλους τους συμμετέχοντες στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ, θα δοθούν ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.             


                                                                                            Αρναία 7 Απριλίου 2013
                                                                   Η Οργανωτική Επιτροπή





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου