Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ο Απόλλωνας οδηγεί από την πρώτη θέση το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Χαλκιδικής



Με νίκη στην έδρα του με σκορ 4-0 επί της Θύελλας Κρήνης, συνέχισε ο Απόλλωνας την εξαιρετική φετινή πορεία του στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας Χαλκιδικής.  Σε δύο αγωνιστικές τελειώνει ο πρώτος γύρος και κατά πάσα πιθανότητα θα στεφθεί Πρωταθλητής Χειμώνα.

Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος για την ομάδα μας και θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα τέρματα. Οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές της Κρήνης απείλησαν μία–δύο φορές χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σκοράρουν.  Για την Αρναία σκόραραν,  δύο φορές ο  Κελεσίδης στο 3΄ και στο 19΄, ο Λευτέρης Μπουλκγουρίδης στο 64΄και ο Δημογκίκας στο 80΄.


Την επόμενη αγωνιστική ο Απόλλωνας θα ξεκουραστεί καθώς αγωνίζεται με την Άφυτο, η οποία απεχώρησε από το πρωτάθλημα. Ο πρώτος γύρος θα κλείσει με την συνάντηση στην έδρα μας με την Ν. Τρίγλια, μία εκ των διεκδικητών του φετινού τίτλου.


Αρνητική εντύπωση προκαλεί η απουσία από το γήπεδο των φιλάθλων της Αρναίας, παρά την καταπληκτική  έως τώρα πορεία της ομάδας μας. Θυμίζουμε ότι ο Απόλλωνας την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 2:30 το μεσημέρι αντιμετωπίζει στο Δημοτικό μας Στάδιο την Άκανθο Ιερισσού στον έναν από τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Χαλκιδικής.


Επιμέλεια – Βίντεο:  Στέλιος Ρήγας

ΦωτοΜανόλης Ρήγας


Δείτε στη συνέχεια τις φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου