Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Απόλλων Αρναίας – Πανσερραϊκός 0-1 Γ΄ Εθνική



Ένα δύσκολο αγώνα έδωσε ο Απόλλωνας, την Κυριακή το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Αρναίας, αντιμετωπίζοντας τον πρωτοπόρο του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Πανσερραϊκό, από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 0-1.
Οι παίκτες μας πάλεψαν σε όλο τον αγώνα με ένα ανώτερο αντίπαλο και προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό της συνάντησης να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να τα καταφέρουν. Συνεχίζουν όμως την προσπάθεια για την παραμονή στην Εθνική κατηγορία.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης κατάφερε να πετύχει για τους φιλοξενούμενους στο 43’ ο Μουτεσίδης που με δυνατό σουτ νίκησε τον Καραβελίδη διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Α. Λεπιτσάς): Καραβελίδης, Μπιμπισίδης, Μενιγκάλι, Σαλέπης, Τζιότζιος, Κεφάλας, Μπουλγουρίδης Δ.(60’ Παπουτσής), Προβατίδης, Μέτσι, Γεωργίου, Αποστολάκης (60’ Ιορδανίδης)
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κ. Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Τριανταφύλλου Δ., Γαλακτερός, Σιάκκας, Καψάλης, Ολίσε, Τσιμίκας, Μουτεσίδης, Ραχίμ (62’ Μπονέρης), Ναουμτσέφσκι (75’ Τσουκαλάς), Γαϊδαρτζής (80’ Γκούρτσας).
 Επιμέλεια ρεπορτάζ - βίντεο: Στέλιος Ρήγας
Φωτο: Μανόλης Ρήγας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου