Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Απόλλων Αρναίας – Α.Ο. Καβάλας 0-1 Γ΄ Εθνική



Την ιστορική ΚΑΒΑΛΑ τρίτη ομάδα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής (1ος όμιλος) αντιμετώπισε στο Δημοτικό Στάδιο Αρναίας ο Απόλλωνας και ηττήθηκε με σκορ 0-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τους φιλοξενούμενους.

Σε καμιά χρονική περίοδο του αγώνα δεν φάνηκε η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων. Η ομάδα μας στάθηκε επάξια απέναντι στον μεγάλο αντίπαλό της και πίεσε μέχρι το τελευταίο λεπτό της συνάντησης, να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας την οποία δικαιούταν. Αν μάλιστα ο διαιτητής της αναμέτρησης, καταλόγιζε την εσχάτη των ποινών (πέναλτι) στη φάση του 4΄λεπτού, με την ίδια ευκολία που έδειξε την άσπρη βούλα στους Καβαλιώτες, τότε σίγουρα το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.

Παρόλα αυτά οι παίκτες του Απόλλωνα συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την επίτευξη του στόχου, που είναι η παραμονή στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Να σημειώσουμε το κράτημα  ενός λεπτού σιγής από τον διαιτητή, για την μνήμη των παιδιών μας Βασίλη και Κωνσταντίνας, που μας άφησαν τόσο νωρίς, μετά από τροχαίο δυστύχημα.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων Αρναίας (Λεπιτσάς): Καραβελίδης, Μπιμπισίδης, (77΄Γεωργίου). Μενικάγκλι, Ντίντσεφ, Τζιότζιος, Κεφαλάς, Μπουλγκουρίδης, Προβατίδης, Γεωργούλας (65΄Μέτσι), Ιορδανίδης, Σαλέπης.

Καβάλα  (Ανυφαντάκης): Αθανασίου, Μπαντάκης (79΄Σταματόπουλος), Βιτλής, Γκαρακλίδης, Μπάτζιος, Μκρστιάν, Παππάς, Γαβριηλίδης (57΄Μπαρέττας), Κανούλας (70΄Παρμαξίδης), Διαμαντίδης, Μπρατσιάνι.


Επιμέλεια ρεπορτάζ – βίντεο:  Στέλιος Ρήγας

ΦωτογραφίεςΜανόλης Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου