Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Η κοπή της πίτας της Πολιτιστικής Εταιρείας Αρναίας και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου



Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αρναίας ,  η  κοπή της βασιλόπιτας  της Πολιτιστικής Εταιρείας Αρναίας, ο απολογισμός πεπραγμένων την διετία 2013-2014  και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η βραδιά ξεκίνησε με τις ευχές του σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ.  Θεοκλήτου, ο οποίος και ευλόγησε την βασιλόπιτα.  Το φλουρί βρήκε ο  Ιωάννης Κέκερης  που παρέλαβε από την Πρόεδρο της Εταιρείας μας Κυριακή Καραγιάννη  ως δώρο μία εικόνα του Αγίου Δημητρίου. Τον Δήμο Αριστοτέλη εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργος Διαμαντούδης.

Ακολούθησαν η εκλογή της εφορευτικής επιτροπής με Πρόεδρο τον Ιωάννη Κέκερη και μέλη τους Στέλιο Ρήγα και Γιώργο Θαλασσινό,  η έκθεση πεπραγμένων από την Πρόεδρο και ο οικονομικός απολογισμός από την ταμία της Εταιρείας Εύη Κυρούδα, που έγιναν δεκτά ομόφωνα από την Γενική Συνέλευση.


Στη  συνέχεια και μετά από τις δηλώσεις υποψηφιοτήτων, εξελέγει  το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τα επόμενα δύο χρόνια που θα αποτελείται από τους :  Κυριακή Καραγιάννη,  Στυλιανό Βαλιάνο, Δέσποινα Αρβανίτη, Δημήτρη Ζαμπούνη, Ευαγγελία Πανιώρα του Αστερίου,  Χριστίνα Σαμαρά, Αργυρή Ξουγγιά, Ουρανία Κοπανούδη συζ Νίκου Καραστέργιου, Αθηνά Ευαγγέλου.

Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν  οι : Αργύρης Γεωργάκας, Θανάσης Κοκότας, Αγαπητός Κιάτος, Γιώργος Κεχαγιάς, Κώστας Ζωγράφος του Παντελή, Ειρήνη Καραστέργιου και Μάρω  Κοσμαρίκου.

Τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει το νέο Δ.Σ.  ώστε να συγκροτηθεί σε Σώμα.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνουν τα νέα μέλη του Δ.Σ. της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας.

Η ηλεκτρονική έκδοση των ¨ΑΝΤΙΛΑΛΩΝ της ΑΡΝΑΙΑΣ¨ θα είναι δίπλα τους για την προβολή των δραστηριοτήτων τους. 
Επιμέλεια ρεπορτάζ - φωτο: Στέλιος Ρήγας
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου