Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Ο Απόλλωνας, νικητής σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με την ομάδα Κ17 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης



Ενδιαφέρον φιλικό ματς έγινε το Σάββατο το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Αρναίας, όπου ο Κυπελλούχος Χαλκιδικής ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, αντιμετώπισε την ομάδα Κ17 του ΗΡΑΚΛΗ Θεσσαλονίκης. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα μας, με το ευρύ σκορ 4-1.


Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και για τις δυο ομάδες. Ο Ηρακλής ευτύχισε να ανοίξει το σκορ στο 35ο λεπτό με μια θαυμάσια ενέργεια από τον δικό μας Αρναιώτη Κεχαγιά Δημήτρη.
Δεν πρόλαβαν όμως οι παίχτες του γηραιού να χαρούν και στην επόμενη επίθεση μετά την σέντρα οι  "πορτοκαλί" έφεραν τον αγώνα στα ίσια σε 1-1 με σκόρερ τον Χιονίδη. Η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε με αποτέλεσμα προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να προηγηθούν στο 45ο λεπτό  με 2-1 ύστερα από πέναλτι που ευστόχησε ο Κελεσίδης.
Με το σκορ αυτό οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.


Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές και από τις δυο ομάδες .
Παιχνίδι κέντρου στην περισσότερη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Απόλλωνα να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να δημιουργεί μερικές φάσεις για γκολ.
Το 3-1 έγινε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Έλντιο Πετάλλι στο 70ο λεπτό.
Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 90΄ από το μελλοντικό αστέρι της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, τον 13χρονο Βύρων Τσιούκα που έκανε το ντεμπούτο του με την πορτοκάλι φανέλα.


Πατήστε στην εικόνα για να δείτε τις φάσεις και τα γκολ της συνάντησης.



Δείτε στη συνέχεια φωτορεπορτάζ, με υλικό από τον συνεργάτη μας Μανόλη Ρήγα >>>>>















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου