Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Η Πολιτιστική Εταιρεία Αρναίας παρουσίασε το κορυφαίο έργο «Άνθρωποι και … Άνθρωποι» του Ζαν Κοκτώ στο Πολιτιστικό Κέντρο



   Το κορυφαίο έργο  «Άνθρωποι και … Άνθρωποι» του Ζαν Κοκτώ, από την Βάρδια Live και το Θέατρο «Πολύπριζο», παρουσίασε  η Πολιτιστική και Επιμορφωτική Εταιρεία Αρναίας,  το Σάββατο  29 Μαρτίου   στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρναίας, σε συνεργασία με τον  Δήμο Αριστοτέλη, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ. και την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.


 Την παράσταση που παρακολούθησαν αρκετοί συμπολίτες μας, τίμησαν με την παρουσία τους εκπροσωπώντας τον Δήμο, ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Ιωάννης Λαμπρινός, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Τσιάλας Αθανάσιος, η Πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου Κατσαρού Κασσάνδρα και ο Μπρούζος Αστέριος Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου μας.

Επίσης παρέστει και ο επί σειρά ετών Πρόεδρος της Εταιρείας μας Στυλιανός Βαλιάνος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής.


Επιμέλεια ρεπορτάζ – φωτο: Στέλιος Ρήγας



Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου