Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ολοκληρώθηκε το έργο της κατασκευής και λειτουργιάς νέου εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στην Αρναία (Μοναστήρι Αγίου Κοσμά-όρια οικισμού)



Ενισχύεται και αναβαθμίζεται ποιοτικά το δίκτυο ύδρευσης της Αρναίας.



Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της κατασκευής και λειτουργιάς νέου εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στην Δημοτική Κοινότητα Αρναίας (Μοναστήρι Αγίου Κοσμά-όρια οικισμού), προϋπολογισμού 73.734,01 €.


 Το έργο αφορούσε στην πλήρη κατασκευή και λειτουργία νέου δικτύου ύδρευσης, προκειμένου να αντικατασταθεί τμήμα υφιστάμενου, το οποίο εμφάνιζε συχνά φαινόμενα διαρροών, προκαλώντας έτσι συχνές διακοπές στην υδροδότηση του συνόλου του οικισμού της Αρναίας.


 Η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου θα επιφέρει σημαντικά θετικά αποτελέσματα σε ό,τι αφορά αφενός στην ενίσχυση του δικτύου ύδρευσης της Αρναίας, δεδομένου ότι  θα υπάρξει η εναλλακτική χρήση των παροχών διαφορετικών γεωτρήσεων, αφετέρου στην  ποιοτική αναβάθμιση του πόσιμου νερού.


Το νέο τμήμα αγωγού που κατασκευάστηκε συνδέθηκε  σε υφιστάμενο φρεάτιο σύνδεσης που βρίσκεται πλησίον του Μοναστηριού Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, στη θέση «Γκόμπελος»,   και έχει τέλος  στα όρια του σχεδίου πόλεως στην οικία Καραγιάννη.

          Ο νέος αγωγός  έχει ήδη δοθεί σε χρήση και λειτουργεί.



Κάντε κλικ για μεγέθυνση της εικόνας


Πρόχειρο σχεδιάγραμμα Google Earth:  Στέλιος Ρήγας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου